Zarzavat pentru ciorbe conservat

Zarzavat pentru ciorbe conservat
Altele
Ușor
4 ore

De o bucata de timp, nu mai conserv pentru iarna zarzavat la sare, din simplu motiv ca era cam sarat si avea gust de murat, ci, in felul urmator:

Ingrediente

8

Ne trebuie:

Preparare

Preparare2 ore
Gătire2 ore
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 1Sa trecem la treaba
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 2Cantitatile sant la libera alegere.Legumele se spala si se curata de coaja.
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 3Se dau prin robot prin razatoare, prima data radacinoasele.
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 4Apoi rosiile si ardeii se taie cuburi.
    Se incalzeste o oala de tuci, si se pune ulei apoi puneti radacinoasele cu un pic de apa si lasati cam 20 min., pana se inmoaie putin.
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 5Apoi puneti ardeii si rosiile si lasati ca sa scada un pic din zeama.
  • Zarzavat pentru ciorbe conservat - Preparare etapa 6Adaugati sare, si lasati la fiert pana se inmoaie putin legumele, apoi opriti.
  • Puneti zarzavatul frunze taiat marunt si amestecati bine!
    Puneti fierbinte in borcane, cu o aspirina, infiletati si dati la cuptor cam 20 min pentru sterilizare.
    O sa va placa reteta ,pentru ca o sa puteti folosi zarzavatul la orice mancare doriti, fara ai schimba gustul mancarii !!!
    Sa va fie de folos!!!

Punctează această reţetă

culinare cu fete isteteCulinare cu fete istete

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: