Zarzavat pentru ciorbe conservat

De o bucata de timp, nu mai conserv pentru iarna zarzavat la sare, din simplu motiv ca era cam sarat si avea gust de murat, ci, in felul urmator:
Ingrediente
8
Ne trebuie:
Preparare
Preparare2 ore
Gătire2 ore
Sa trecem la treaba
Cantitatile sant la libera alegere.Legumele se spala si se curata de coaja.
Se dau prin robot prin razatoare, prima data radacinoasele.
Apoi rosiile si ardeii se taie cuburi.
Se incalzeste o oala de tuci, si se pune ulei apoi puneti radacinoasele cu un pic de apa si lasati cam 20 min., pana se inmoaie putin.Apoi puneti ardeii si rosiile si lasati ca sa scada un pic din zeama.
Adaugati sare, si lasati la fiert pana se inmoaie putin legumele, apoi opriti.
- Puneti zarzavatul frunze taiat marunt si amestecati bine!
Puneti fierbinte in borcane, cu o aspirina, infiletati si dati la cuptor cam 20 min pentru sterilizare.
O sa va placa reteta ,pentru ca o sa puteti folosi zarzavatul la orice mancare doriti, fara ai schimba gustul mancarii !!!
Sa va fie de folos!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă