Saratele fragede

Desert
8 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Verrines cu raffaello (fără gătire)


Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • *

    Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.POFTA BUNA!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 9
Denisa, 01/01/2023

Foarte bune și usor de făcut !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/04/2015

Excelente!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/03/2014

Nice

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/02/2014

Unde se foloseste untura

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
nicoloff_m2014
nicoloff_m2014, 11/02/2014

Unde se gaseste CASCAVALUL in ingrediente,ca eu nu am vazut???????????

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/02/2014

Bun bun corect echilibrat dar prefer fara untura mai bn marg dubla
eu o sa formez covrigei multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/01/2014

Foarte bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/01/2014

Grandioase,Delicioase!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/11/2013

Yummyyy ;)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/09/2013

Sant bune dar eu pun si telemea de oi an aluat

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 9



+