Margarina sa taie cuburi si se lasa la temperatura camerei sa se moaie. Se adauga branza si se amesteca, apoi se adauga laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
Se incorporeaza faina pane se obtine o coca maleabila dar nelipicioasa. Se framanta si apoi se tintinde o foaie care se impacheteaza ca un cadau, se da la frigider pt minim 2 ore. Se scoate de la frigider si se intinde o foaie grosute de 5mm si apoi se taie saratele late de 1cm si lungi de vreo 5cm.Saratelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou si se presara cu mac sau cu semnite de susan.
Se dau la cuptor la foc tare la inceput pana se umfla si apoi se da focul incet sa se coaca in voie cam 15min.Sunt bune si calde si reci.
Comentarii (18):
Foarte bune ,eu rad cascaval deasupra
Sunt foarte gustoase si bune si arata si bine!!!
SUPER
Great
Oribila!!
Excelente
Super bune si usor de executat! Felicitari
111
Tare
Foarte bune,am sa fac si eu !