Amestecam mai intai untura cu ouale, adaugam si sana, apoi branza feta rasa, iar la final, vom incorpora faina cernuta si amestecata cu praful de copt, pana la obtinerea unui aluat omogen, nelipicios. In acest aluat putem sa mai punem niste verdeturi uscate si boia pentru culoare, ca sa ne mai jucam putin cu aromele si culorile.
Aluatul obtinut se da la rece cam 2 ore, apoi pe un plan infainat intindem o foaie nu foarte groasa- cam 1 cm ( pentru ca mai creste la copt) si cu niste forme de fursecuri incepem , tot in joaca, sa ne decupam formele dorite de saratele. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt , asezam saratelele, le ungem cu ajutorul unei pensule de bucatarie cu amestecul de ou+ lapte, apoi presaram peste seminte de susan, in, mac, chimen ( fiecare ce are si ce ii place).
Comentarii:
Lecker :)
Untura??? f f f nesanatoasa pt organism!! e drept ca saratelele si cornuletele cele mai bune ies cu untura dar.....
Ai facut niste mici bijuterii .Te felicit!Cred ca ai muncit ceva timp.Sigur voi presta aceasta reteta.
Foarte bune