Saratele cu iaurt, feta, oregano
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Chifteluțe din dovlecel cu sos de iaurt și feta la air fryer
-
Iaurt super-fresh din feta, sos de lămâie și mentă!
-
Feta saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere
-
Gnochi feta la cuptor cu airfryer, un fel de mâncare super rapid cu roșii cherry și feta!
Preparare
Preparare25 min
Gătire45 min
- Amestecam mai intai untura cu ouale, adaugam si sana, apoi branza feta rasa, iar la final, vom incorpora faina cernuta si amestecata cu praful de copt, pana la obtinerea unui aluat omogen, nelipicios. In acest aluat putem sa mai punem niste verdeturi uscate si boia pentru culoare, ca sa ne mai jucam putin cu aromele si culorile.
Aluatul obtinut se da la rece cam 2 ore, apoi pe un plan infainat intindem o foaie nu foarte groasa- cam 1 cm ( pentru ca mai creste la copt) si cu niste forme de fursecuri incepem , tot in joaca, sa ne decupam formele dorite de saratele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt , asezam saratelele, le ungem cu ajutorul unei pensule de bucatarie cu amestecul de ou+ lapte, apoi presaram peste seminte de susan, in, mac, chimen ( fiecare ce are si ce ii place).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/02/2017
Untura??? f f f nesanatoasa pt organism!! e drept ca saratelele si cornuletele cele mai bune ies cu untura dar.....
04/04/2014
Ai facut niste mici bijuterii .Te felicit!Cred ca ai muncit ceva timp.Sigur voi presta aceasta reteta.