Saratele cu mac si susan

Altele
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

    Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

    Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

    Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

    Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

    Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

    Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Fara drojdie sau praf de copt nu vor iesi tari ?

Nu vor iesi tari,deoarece folosim unt,care le face sa fie fragede.Merg de minune langa un pahar cu bere.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bune,merge o bere!

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Poate va intrebati de ce punctajul asta!Chiar astazi am incercat sa fac reteta...DEZASTRU :( !!!Ma intreb eu :chiar ati facut reteta asta????Crede-ti ca este posibil ca,la 150g branza,150 unt si 3-4 oua sa pui 150g faina si sa iasa o coca care nu se lipeste si sa o poti intinde cu sucitorul??!!!!Va spun eu ca NU.Eu am vrut sa fac compozitie dubla si am pus 300 g branza,300g unt si 6 oua,dar am pus 1KG FAINA !

abuz

anonymous

Dar trebuia sa o puna la frigider 30 min sa iasa mai fargeda

abuz