Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.POFTA BUNA!
Comentarii (90):
Foarte bune și usor de făcut !
Excelente!
Nice
Unde se foloseste untura
Unde se gaseste CASCAVALUL in ingrediente,ca eu nu am vazut???????????
Bun bun corect echilibrat dar prefer fara untura mai bn marg dubla
eu o sa formez covrigei multumesc
Foarte bune
Grandioase,Delicioase!!!!
Yummyyy ;)
Sant bune dar eu pun si telemea de oi an aluat