-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu paste
-
Razalai
Razalai
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.92Euros€ (0.23€/porție)
Preparare
-
Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei.
-
Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic.
-
Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 416Kcal
-
Carbo: 69.7g
-
Grăsimi: 6g
-
Grăsimi sat.: 1.5g
-
Proteine: 17.9g
-
Fibre: 3.9g
-
Zahăr: 2.2g
-
ProPoints: 11
-
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (150g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete