Mai intai a facut aluatul: a pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-a framantat bine si l-a lasat la odihna cat timp m-a ocupat de legume. A pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.
A adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si a amestecat usor. Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.
Cand a terminat de modelat, a intins aluatul intr-o foaie, pe care a taiat-o fasii nu prea late. Fiecare "pulpa" a luat-o si a infasurat-o intr-o banda de aluat. Cand au fost gata, le-a prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.
Le-a scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate adica, servite. O gustare mai aparte, mai amagitoare, sunt foarte bune, nimic de zis, dar parca nimic nu poate inlocui adavarata pulpa de pui.
Comentarii:
Foarte ingenios
Cam toate sunt false aici!
Interesant
Foarte interesant
Foarte interesant