In bol vei amesteca bine ouale, zaharul, praful de copt stins cu otet, esenta si apa. Faina va fi adaugata lingura cu lingura, amestecand bine de fiecare data pentru a impiedica formarea de cocoloase. Adaugi faina pana ce coca capata consistenta unei smantani groase dar fluide.
Torni compozitia in tava captusita cu hartie de copt si bagi totul in cuptor, la foc moderat spre mare, pe raftul de sus, pana cand prajitura capata o crusta aurie .
Intre timp pregatesti glazura. Intr-o craticioara topesti la foc mic margarina si zaharul, apoi amesteci si nuca de cocos. Lasi un minut pe foc, apoi dai craticioara de-o parte.
Cand blatul a facut crusta, scoti tava din cuptor si torni deasupra glazura de nuca de cocos. Nivelezi bine, apoi bagi tava iar in cuptor, tot pe raftul de sus, pana cand glazura devine aurie pe margini si se intareste un pic.
Comentarii:
Slobod la gust. capisci
Foarte buna
Ma duc so fac si eu sper sami iasa multlmesc mihaela rusu