Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver

Altele
4 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Lasam la dezghetat inelele de calamar, le trecem printr-un jet de apa si le punem la scurs pe un servet de hartie.
  • Intr-un castronel amestecam faina cu berea bine bine sa nu faca cocoloase, adaugam galbenusul si saram.
  • Separat batem albusul spuma si il incorporam in compozitia de faina si bere. Omogenizam bine.
  • Trecem inele prin aluat si le prajim intr-o tigaie adanca cu ceva mai mult ulei, ideal ar fi in friteuza.
  • Le scoatem pe hartie absorbanta pentru a se scurge excesul de ulei. Ii servim cu lamaie.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
01/06/2015

Simple,good looking and very,very tasty!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/11/2013

Este unul dintre preparatele mele favorite
prietenii sunt f multumiti
elena

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/10/2013

Muy bueno

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/10/2013

Sunt bune si usor de facut.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/10/2013

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
simonainea, 28/10/2013

EeeeXeeelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/09/2013

De senzatie

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/08/2013

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/08/2013

Este foarte delicioasa si o recomand !!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Eu, 10/06/2022

Cum naiba masori 250 ml de faina?!?!? O reteta de tot rasul ... pentru ce cantitate de calamari ajunge aluatul facut??!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+