Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Lasam la dezghetat inelele de calamar, le trecem printr-un jet de apa si le punem la scurs pe un servet de hartie.
- Intr-un castronel amestecam faina cu berea bine bine sa nu faca cocoloase, adaugam galbenusul si saram.
- Separat batem albusul spuma si il incorporam in compozitia de faina si bere. Omogenizam bine.
- Trecem inele prin aluat si le prajim intr-o tigaie adanca cu ceva mai mult ulei, ideal ar fi in friteuza.
- Le scoatem pe hartie absorbanta pentru a se scurge excesul de ulei. Ii servim cu lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
10/11/2013
Este unul dintre preparatele mele favorite
prietenii sunt f multumiti
elena
am gătit această rețetă
S
Eu,
10/06/2022
Cum naiba masori 250 ml de faina?!?!? O reteta de tot rasul ... pentru ce cantitate de calamari ajunge aluatul facut??!!