Aluatul, l-a facut in masina de paine, iar ingredientele le-a pus in cuva masinii, exact in ordinea enumerata mai sus.
A setat masina pt framantat si dospit, iar dupa 90, aluatul era crescut frumos si gata de modelat.Ungem planseta de lucru, cu ulei rasturnam aluatul si-l impartim in 12 bucati.
Luam cate o bucata, o rasucim, formam un sul, il indoim in mijloc, iar capetele le rasucim intre ele.
Bucla de pe mijloc o ridicam si o asezam exact pe punctul de rasucire a celor doua capete si pe rand introducem capetele sub bucla.
Procedam la fel si cu celelalte bucati de aluat.Asezam japonezele in tava tapetata cu hartie de copt si le lasam sa creasca inca 30.
Intre timp, batem oul cu laptele si cand japonezele sant bine crescute, le ungem bine cu pensula, apoi presaram seminte pe fiecare, dupa preferinta.
Intre timp, batem oul cu laptele si cand japonezele sant bine crescute, le ungem bine cu pensula, apoi presaram seminte pe fiecare, dupa preferinta.