Fursecuri cu crema ganache
Ingrediente
10
pentru aluat:
Pentru crema:
Pentru glazura:
Rețete inrudite
-
Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
-
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
-
Fursecuri 3 ingrediente
-
Fursecuri cu oreo super delicioase!
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Intr-un castron se pune untul, zaharul pudra, coaja rasa de la o lamaie, zaharul vanilat, un ou, faina si bicarbonatul.
- Se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat. Se infasoara intr-o folie alimemntara si se da la rece timp de 90 de minute.
- Se intinde o foaie sau doua de aproximativ un cm si se decupeaza cu o forma rotunda sau cu un pahar mic.
- Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza fursecurile. Se dau la foc potrivit aproximativ 15-20 de minute.
- Intre timp se prepara crema ganache. Se topeste ciocolata-eu am topit-o pe bain marie- dupa care se adauga frisca lichida si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca, dupa care se mixeaza.
- Dupa ce s-au copt fursecurile, se lasa sa se raceasca si se ung pe o parte cu crema de ciocolata.
- Se lipesc cate doua si se face glazura, amestecand toate ingredientele-in afara de ciocolata alba- pe foc. Cand s-a topit zaharul, turnam glazura peste fursecuri. Dupa ce aceasta s-a racit, topim ciocolata alba si trasam dungi pe jumatatea unui fursec.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: