Fursecuri cu miere si cacao

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Mierea se amesteca cu untul apoi cu zaharul ca sa iasa spuma. Oul se bate bine intr-o farfurie, separat, si se adauga la crema.
- Se adauga cacaoa, se omogenizeaza bine, apoi praful de copt si zeama de lamaie, esenta de rom, iar la urma faina.
- Pentru un aluat tare se pune faina cat cuprinde ca sa fie aluatul bun de intins. A pus doar cateva linguri ca sa iasa moale si cremoasa compozitia.
- A pus cu un po facut dintr-o punga, mici fursecuri intr-o tava unsa cu ulei si a dat la cuptor, la foc potrivit cam 20-25 de minute. Daca faceti aluatul tare, din foaia intinsa se decupeaza diferite forme.
- Se lasa sa raceasca in tava apoi se dezlipesc usor cu varful unui cutit.Se pudreaza cu zahar si se servesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Par delicioase, poate o sa fac si eu
Punctează această reţetă