Topiti untul intr-o oala mare pe foc mic. Adaugati ceapa si coaceti-o la foc mic, cu capac, aproximativ 2 ore, amestecand la fiecare 15 minute.
Presarati faina peste ceapa, amestercati bine si mai fierbeti pana incepe sa se caramelizeze. Apoi adaugati vinul.
Adaugati si supa de vita si mirodeniile. Fierbeti la foc mediu cam 30 de minute, fara capac. Incalziti intre timp broilerul.
Turnati supa in 4 vase termorezistente in care doriti sa o serviti. Asezati cate o felie de paine peste fiecare bol de supa. Peste paine presarati 1/4 din branza pe toata suprafata supei.
Asezati in cuptor in partea de sus chiar sub broiler cam 2-3 minute, pentru a se topi branza.
Cantitati si reteta aberanta! 2 ore sa coci niste unt?? Ce pafarisst a postat aceasta reteta?? De ce trebuie supa de vita facuta anterior?? Desigur, este o supa mai densa, ceapa se taie in felii mari, cascavalul si smantana esentiale. se face f rapid, sotia mea pregatea curent fie in Franta , fie in Romanika! Este surpinzator de deelicioasa! Sa faci supa de vita iti vreo 1-1,5 ore! Repet, ea este senzationala, ca un consome! Adica ceapa din supa trebuie mancata!! Eventual cu paine prajita! Pofta mare!
Asta-i supa de ceapa ? Ma indoiesc,supa de ceapa cu vin rosu?Supa de ceapa se face foarte usor si repede ,nu trebuie sa " coci ceapa 2 ore ". In primul rand ,tu nu o coci ,ci o prajesti in unt 2 ore
Rahat (in farfurie) dijn toate punctele de vedere. Ma alatur tuturor comentatorilor precedentzi, doar ca sunt mai "dur":! Pentru autoare: s-o mananci cu soacra-ta ! Pofta buna !
1/4 cana de unt,1/4 cana de faina, o cana si 1/2 de branza la 4 cani de lichid nu prea seamana a supa, Si la cantitatea aceasta de supa de vita de ce se mai numeste supa de ceapa?
Comentarii (12):
Cantitati si reteta aberanta! 2 ore sa coci niste unt?? Ce pafarisst a postat aceasta reteta?? De ce trebuie supa de vita facuta anterior??
Desigur, este o supa mai densa, ceapa se taie in felii mari, cascavalul si smantana esentiale. se face f rapid, sotia mea pregatea curent fie in Franta , fie in Romanika! Este surpinzator de deelicioasa!
Sa faci supa de vita iti vreo 1-1,5 ore!
Repet, ea este senzationala, ca un consome! Adica ceapa din supa trebuie mancata!! Eventual cu paine prajita!
Pofta mare!
Nu pot sa cred cata prostie intalnesc pe acest site!
Incredibil ce se poate posta! Mizerabil!
Tu nu o coci, ci o caci!
Rahat pe bat!
Asta-i supa de ceapa ? Ma indoiesc,supa de ceapa cu vin rosu?Supa de ceapa se face foarte usor si repede ,nu trebuie sa " coci ceapa 2 ore ". In primul rand ,tu nu o coci ,ci o prajesti in unt 2 ore
Rahat (in farfurie) dijn toate punctele de vedere. Ma alatur tuturor comentatorilor precedentzi, doar ca sunt mai "dur":! Pentru autoare: s-o mananci cu soacra-ta ! Pofta buna !
1/4 cana de unt,1/4 cana de faina, o cana si 1/2 de branza la 4 cani de lichid nu prea seamana a supa, Si la cantitatea aceasta de supa de vita de ce se mai numeste supa de ceapa?
Mancati voi asa ceva. UPU are program non-stop.
Verifica cineva retetele astea?Gata in 30 min dar trebuie" coapta ceapa 2 ore la foc mic sub capac"