Foietaj cu pere
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Tarta cu foietaj si cirese
-
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
-
Frangipane cu pere
-
Crumble de mere și pere super crocant și fraged
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se curata perele de coaja ,se taie pe din doua dupa care scot semintele .Perele astfel curatate se stropesc cu zeama de lamaie si esenta de vanilie si se aseaza intr-o forma tremorezistenta in care am pus bucatele de unt si zaharul brun.
- Peste pere asezam foaia de foietaj bagand marginile spre interior si o ungem cu ou . Punem forma la cuptor la foc mare pana se rumeneste frumos.Lasam sa se racoreasca si o rasturnam cu atentie pe un platou. Se portioneaza dupa preferinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!