Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere
O combinație dulce-sărată pentru starter crocant! Amestecați ciupercile prăjite cu pere și brânză brie tăiată bucăți și obțineți săculeți șic și gustoși.
Ingrediente
4
Materiale
- 4 scobitori
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Curățați și feliați ciupercile. Rumeniți-le câteva minute într-o tigaie cu ulei de măsline.
- Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Între timp, scoateți sâmburii de la pere și tăiați-le în bucăți. Tăiați și brânza în bucăți. - Imediat ce ciupercile s-au înmuiat, adăugați perele, brânza și amestecați la foc mic pentru câteva clipe. Adaugați sare și piper după gust.
- Pregătim săculeții: puneți 2 foi de brick una peste alta. În centru, puneți 4 linguri de umplutură. Îndoiți foile de brick astfel încât să formați un săculeț pe care apoi îl veți sigila cu o scobitoare.
Repetați operațiunea pentru a forma 4 săculeți în total. - Puneți săculeții pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătiți timp de 10 minute.
- Folosiți o spatulă pentru a scoate ușor săculeții de pe tava și aranjați-i pe o farfurie pentru servit. Poftă bună !
Observații
Între cele 2 foi de brick, puteți unge cu ulei de măsline sau unt topit pentru a le face mai flexibile.
Folosim 2 foi de brick per săculeț pentru ca umplutura să nu iasă în timpul gătitului ;-)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!