Petitchef

Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere

O combinație dulce-sărată pentru starter crocant! Amestecați ciupercile prăjite cu pere și brânză brie tăiată bucăți și obțineți săculeți șic și gustoși.

Antreuri
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Materiale

  • 4 scobitori

Preparare

  • Curățați și feliați ciupercile. Rumeniți-le câteva minute într-o tigaie cu ulei de măsline.
  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.
    Între timp, scoateți sâmburii de la pere și tăiați-le în bucăți. Tăiați și brânza în bucăți.
  • Imediat ce ciupercile s-au înmuiat, adăugați perele, brânza și amestecați la foc mic pentru câteva clipe. Adaugați sare și piper după gust.
  • Pregătim săculeții: puneți 2 foi de brick una peste alta. În centru, puneți 4 linguri de umplutură. Îndoiți foile de brick astfel încât să formați un săculeț pe care apoi îl veți sigila cu o scobitoare.
    Repetați operațiunea pentru a forma 4 săculeți în total.
  • Puneți săculeții pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătiți timp de 10 minute.
  • Folosiți o spatulă pentru a scoate ușor săculeții de pe tava și aranjați-i pe o farfurie pentru servit. Poftă bună !

Observații:

Între cele 2 foi de brick, puteți unge cu ulei de măsline sau unt topit pentru a le face mai flexibile.

Folosim 2 foi de brick per săculeț pentru ca umplutura să nu iasă în timpul gătitului ;-)



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere
Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere - poza 2
Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere - poza 3
Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi crocanți la air fryer gata în 10 minute!
Gnocchi crocanți la air fryer gata în 10 minute!
2 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brie cu migdale si caise
Brie cu migdale si caise
8 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează