Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere
Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere
O combinație dulce-sărată pentru starter crocant! Amestecați ciupercile prăjite cu pere și brânză brie tăiată bucăți și obțineți săculeți șic și gustoși.
Curățați și feliați ciupercile. Rumeniți-le câteva minute într-o tigaie cu ulei de măsline.
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Între timp, scoateți sâmburii de la pere și tăiați-le în bucăți. Tăiați și brânza în bucăți.
Imediat ce ciupercile s-au înmuiat, adăugați perele, brânza și amestecați la foc mic pentru câteva clipe. Adaugați sare și piper după gust.
Pregătim săculeții: puneți 2 foi de brick una peste alta. În centru, puneți 4 linguri de umplutură. Îndoiți foile de brick astfel încât să formați un săculeț pe care apoi îl veți sigila cu o scobitoare. Repetați operațiunea pentru a forma 4 săculeți în total.
Puneți săculeții pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătiți timp de 10 minute.
Folosiți o spatulă pentru a scoate ușor săculeții de pe tava și aranjați-i pe o farfurie pentru servit. Poftă bună !