Săculeți extra crocanți cu ciuperci, brânza brie și pere

Antreuri
Foarte ușor
25 min

O combinație dulce-sărată pentru starter crocant! Amestecați ciupercile prăjite cu pere și brânză brie tăiată bucăți și obțineți săculeți șic și gustoși.

Ingrediente

4

Materiale

  • 4 scobitori

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Curățați și feliați ciupercile. Rumeniți-le câteva minute într-o tigaie cu ulei de măsline.
  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.
    Între timp, scoateți sâmburii de la pere și tăiați-le în bucăți. Tăiați și brânza în bucăți.
  • Imediat ce ciupercile s-au înmuiat, adăugați perele, brânza și amestecați la foc mic pentru câteva clipe. Adaugați sare și piper după gust.
  • Pregătim săculeții: puneți 2 foi de brick una peste alta. În centru, puneți 4 linguri de umplutură. Îndoiți foile de brick astfel încât să formați un săculeț pe care apoi îl veți sigila cu o scobitoare.
    Repetați operațiunea pentru a forma 4 săculeți în total.
  • Puneți săculeții pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătiți timp de 10 minute.
  • Folosiți o spatulă pentru a scoate ușor săculeții de pe tava și aranjați-i pe o farfurie pentru servit. Poftă bună !

Punctează această reţetă

Observații

Între cele 2 foi de brick, puteți unge cu ulei de măsline sau unt topit pentru a le face mai flexibile.

Folosim 2 foi de brick per săculeț pentru ca umplutura să nu iasă în timpul gătitului ;-)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: