Vă putem asigura că acest fulg de zăpadă va deveni foarte repede o dependență; este atât de delicios! Ornată cu cremă de brânză și somon, oaspeții tăi se vor lupta pentru fiecare bucățică! O rețetă perfectă pentru aperitiv :-) Vă lăsăm să urmați pașii noștri detaliați mai jos
Amestecă crema de branza, zeama de lămâie, sare si piper. Tăiați fileul de somon în bucăți mici.
Desfaceți aluatul foietaj pe o tavă de copt. Întindeți amestecul de brânză pe foietaj, lăsând un chenar de aproximativ 2 cm.
Puneți bucățile de somon peste crema de brânză, apoi ungeți marginea cu albuș.
Deasupra se așează al doilea foietaj, se apasă pe margine pentru a sigila cele două bucăți aluat și apoi se așează un pahar în centru.
Tăiați aluatul în 16, de la pahar până la margine. Răsuciți bucățile tăiate în perechi: cele două ramuri trebuie răsucite spre exterior, apoi grupați și sigilați într-un punct.
Când toate ramurile fulgului de nea sunt create, scoateți paharul și ungeți oul bătut peste tot fulgul de nea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 25 de minute.
Fulgul de nea este gata pentru servit! Puteți să-l presărați cu susan dacă doriți!
Nu îmi place somonul, cu ce îl pot înlocui? Puteți înlocui umplutura cu un sos, adăugați brânză rasă, toate umpluturile sunt posibile. De asemenea, puteți înlocui somonul cu șuncă și crema de brânză cu bechamel, de exemplu.