Cum se face paneer (branza de casa indiana)

Cum se face Paneer (branza de casa indiana)
Altele
4 porții
Foarte ușor
12 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
17/01/2015

Reteta de la bunica. Branza este f. buna!!

(0) (0) abuz
17/10/2013

F buna ,mi-as dori si reteta de branza topita si cascaval, pe vremuri le faceam dar am pierdut retele cu zugravitul

(0) (0) abuz
12/10/2013

Asta-i reteta pe care bunica o facea in casa, se numea branza dulce sau branza de vaci

(0) (1) abuz
18/09/2013

Superrr

(0) (0) abuz
15/02/2013

Nu

(0) (0) abuz
07/01/2013

Laptele se poate cumpara si de la taranci?

(0) (1) abuz
08/12/2012

Branza de vaci foarte buna

(0) (0) abuz
geea1954, 30/10/2012

Excelenta reteta.

(0) (0) abuz
10/08/2012

Super reteta. Bravo!

(0) (0) abuz
11/07/2012

Foarte buna, dar daca nu ai la indemina lamiie,
se poate si cu 1-2 linguri de otet , se pune cite un pic de otet , exact ca si sucul de lamiie, eu am facut de multe ori cu otet , nu intotdeauna ai lamiie la indemina . Florica

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+