Intr-un castron punem faina,drojdia, apa din care se framanta o maia care se cresteaza si se lasa la crescut 15 minute intr-un vas cu apa calduta.
Intr-un vas se pune faina,se adauga celelalte ingrediente pt aluat si se framanta. Maiaua dospita si scursa bine de apa se pune peste aluat si se framanta din nou,incorporand bine maiaua; se lasa la dospit timp de 1 ora.
Se intinde o foaie nu prea subtire dar nici foarte groasa.Taiem cerculete,apoi cu un dop de sticla se decupeaza si cerculetele. Se mai lasa la crescut inca 20 de minute.
Se prajesc in ulei incins.Se tavalesc prin zahar vanilinat.
Comentarii (12):
Gogosi ca toate gogosile! De ce ar fi "italiene", ca nu vad niciun ingredient italienesc in ele, doar asa de dragul sonoritatii?
Buuuuuuuuune
Ia hoo
F.bune
Delicioase
Este foarte buna
O fac acuma reteta(incerc) spre sa-mi reuseasca(am MUSAFIRI)!!
Da arata foarte delicios
Chiar acum ma duc sa fac reteta ! Par super pufoase si delicioase !
Fff bune