Amestecam spanacul, feta, patrunjelul, ceapa, oul sarea si piperul.
.Apoi amestecam si faina. Punem atata faina incat chiftelutele sa se tine bine cand le prajim.
Incalzim uleiul intr-o tigaie non stick si prajim chiftelutele aplatizate in palma, pe o parte si apoi le intoarcem dupa aprox 3 minute pe partea cealalta.
Daca nu doriti sa prajiti chiftelutele puteti sa coaceti la cuptor compozitia intr-un vas de iena uns cu unt.
Cum facem sa razlim dovlecelul? Cum prajim chiftelutele in palma? Sunt atatea secrete "culinare" pe care nu ni le dezvalui! Si ce e aia vas de "iena",? Nu cumva e de Jena si ti-a fost jena sa scrii asa, sa nu te ia lumea de inculta? Tine-o tot asa!
Comentarii:
F.bune,gustoase
Cu dovlecelul ce faci ?
Cum facem sa razlim dovlecelul? Cum prajim chiftelutele in palma? Sunt atatea secrete "culinare" pe care nu ni le dezvalui!
Si ce e aia vas de "iena",? Nu cumva e de Jena si ti-a fost jena sa scrii asa, sa nu te ia lumea de inculta? Tine-o tot asa!
Fff.bun!
Sanatos si gustos pentru copii dar si pentru adultii.
E ff. gustoasa