Chiftelute din guvizi de apa dulce
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.56Euros€ (0.64€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de tocat sau blender impreuna cu verdeata,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa,usturoiul.
- In compozitie se adauga 2 oua, sare, piper dupa gust si o lingura de ulei.Compozitia se tine cca o ora la rece,dupa care se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi atat calde cat si reci.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 175Kcal
- Carbo: 24.6g
- Grăsimi: 4g
- Grăsimi sat.: 0.9g
- Proteine: 8.3g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 3.6g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (637g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă