Chiftelute din guvizi de apa dulce

Felul principal
Foarte ușor
50 min
175 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.56 (0.64€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de tocat sau blender impreuna cu verdeata,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa,usturoiul.
  • In compozitie se adauga 2 oua, sare, piper dupa gust si o lingura de ulei.Compozitia se tine cca o ora la rece,dupa care se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi atat calde cat si reci.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 175Kcal
  • Carbo: 24.6g
  • Grăsimi: 4g
  • Grăsimi sat.: 0.9g
  • Proteine: 8.3g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 3.6g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (637g)
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: