Chiftelute cu ceapa si maioneza

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se pregatete compozitia pentru chiftelute: carnea tocata se amesteca cu ouale,usturoiul pisat,putina faina, delikatul sarea si piperul.
  • Din aceasta compozitie se modeleaza chiftelute mici rotunde . Se prajesc in ulei.
  • Cepei:
    Intr-un vas, cca. 2l de apa, se pun sa fiarba cu 50ml de otet, zaharul,delikatul, putina sare, piperul boabe si frunzele de dafin .
  • In acest timp se curata ceapa si se taie pestisori cat se poate de subtire. Cand apa a inceput sa clocoteasca, se adauga ceapa si se lasa 3-4 minute. . Se strecoara si se lasa la racit.
  • Dupa ce s-a racit se amesteca cu maioneza . Pe platoul se pun chiftelutele la mijloc si ceapa pe margine, sau cum dorim noi sa le aranjam.

Punctează această reţetă

lilidanaLilidana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

CAMELIA EMA

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De vis, un aperitiv foarte gustos.

am gătit această rețetă
abuz

Lucica Ungureanu

Este delicioasa si fina !!!

abuz

anonymous

Mnea!

abuz

anonymous

Foarte buna.....

abuz

anonymous

Aceasta mancare am mancat-o de multe ori si este minunata !!! :)

abuz

anonymous

Excelent,o reteta ca la mama acasa!

abuz

anonymous

Sunt foarte bune ca delicatase de sarbatori!

abuz

anonymous

Exceleta!!! Recomand tuturor bucatareselor

abuz

anonymous

Forte buna bravo

abuz
  • pagina 1 / 2