Chiftelute cu ceapa si maioneza
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pregatete compozitia pentru chiftelute: carnea tocata se amesteca cu ouale,usturoiul pisat,putina faina, delikatul sarea si piperul.
- Din aceasta compozitie se modeleaza chiftelute mici rotunde . Se prajesc in ulei.
- Cepei:
Intr-un vas, cca. 2l de apa, se pun sa fiarba cu 50ml de otet, zaharul,delikatul, putina sare, piperul boabe si frunzele de dafin . - In acest timp se curata ceapa si se taie pestisori cat se poate de subtire. Cand apa a inceput sa clocoteasca, se adauga ceapa si se lasa 3-4 minute. . Se strecoara si se lasa la racit.
- Dupa ce s-a racit se amesteca cu maioneza . Pe platoul se pun chiftelutele la mijloc si ceapa pe margine, sau cum dorim noi sa le aranjam.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
CAMELIA EMA
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
De vis, un aperitiv foarte gustos.
am gătit această rețetă
Lucica Ungureanu
Este delicioasa si fina !!!
anonymous
Mnea!
anonymous
Foarte buna.....
anonymous
Aceasta mancare am mancat-o de multe ori si este minunata !!! :)
anonymous
Excelent,o reteta ca la mama acasa!
anonymous
Sunt foarte bune ca delicatase de sarbatori!
anonymous
Exceleta!!! Recomand tuturor bucatareselor
anonymous
Forte buna bravo
Punctează această reţetă