Chec bounty

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Pentru aluat:

Pentru ornat:

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Incingeti cuptorul la 180 grade C . Taiati untul, tinut in prealabil la temperatura camerei, in bucatele. Puneti-l alaturi de zahar intr-un castron si bateti-le spuma cu mixerul.
  • Adaugati treptat ouale...cu atentie insa, fiecare ou trebuie sa fie bine incorporat inainte de adaugarea urmatorului, altfel checul nu va creste frumos...
    Amestecati faina cu praful de copt; cerneti-le. Adaugati-le apoi spumei de oua si amestecati bine.
  • Adaugati lapte. Veti obtine un aluat pufos:
    Ungeti o forma de chec cu unt/margarina si tapetati-o cu hartie de copt, pusa in doua straturi . Turnati in forma jumatate din cantitatea de aluat. Asezati la o distanta egala bucatile de ciocolata. Turnati apoi deasupra cealalta jumatate.
  • Introduceti forma in cuptorul incalzit si coaceti checul pentru cca. 50 de minute. Cand este gata, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca. Dupa aceea, rasturnati-l cu atentie pe un gratar de bucatarie si dezlipiti-i hartia de copt.
  • A facut greseala de a taia un capat pentru pofticiosii mei si era sa raman fara placerea de a-l glazura. Topiti, deci, ciocolata la bain-marie sau microunde si turnati glazura peste chec; deasupra presarati nuca de cocos.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: