Chec cu anason

Desert
8 porții
Ușor
35 min

Ingrediente

8

glazura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se preincalzeste cuptorul
    se amesteca faina, bicarbonat stins cu suc de lamaie / otet, anason si zahar
    se fierbe apa cu cacao si unt pana se topeste untul, se raceste putin si se adauga la ingredientele uscate
    se adauga laptele batut, ouale si vanilia; se amesteca cu o lingura, nu se bate cu mixerul
    se pune intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se coace 20 minute.
    dupa ce s-a racit se face glazura (la zaharul praf se pune treptat lichiorul in functie de cat de gros sau de subtire doresti sa fie ) si se acopera prajitura. Se presara nuca de cocos
AAlina_rm

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/06/2013

Cred ca este foarte bun ,mi-am notat reteta.

(0) (0) abuz
13/01/2012

Inca nu am incercat reteta, dar avand experienta in materie de prajituri, pare a fi excelenta.

(0) (0) abuz