Gogosi la cuptor (perfect donuts)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- In laptele usor caldut se dizolva drojdia si zaharul.
Amestecul de lapte se mixeaza cu restul ingredientelor si se lasa la dospit cca. 30 min intr-un loc caldut. - Se incinge cuptorul la 180°C. Formele de gogosi se pulverizeaza cu ulei. Cu un cornet/seringa cu sprit se pune in fiecare adancitura aluat de gogosi, atat cat sa fie plina 2/3.
- Cu o pensula inmuiata in ulei se niveleaza aluatul deasupra si se lasa la dospit cca. 2 min. Se introduc in cuptorul deja incins pentru cca. 20-25 de min.
- Se scot din cuptor si se lasa in forme citeva minute dupa care se pot pudra cu zahar sau cel mai bine se glazureaza pentru a ramane mai mult timp proaspete si moi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuuuuuuuuuuuna
anonymous
Super
anonymous
Voi incerca si eu...sper sa-mi iasa ca cele de la mc'donald pt ca sunt preferatele mele....savurez in fiecare dimineata doua gogosi cu ciocolata si o cafea cu lapte l
anonymous
Varza ma cac pe ea. le-am dat la porci gogosile astea de rahat
Punctează această reţetă