Un tort aniversar,facut in ultimul moment dar deosebit de gustos si usor !
Foarte prost explicata reteta (ceva mai multe detalii), in plus cand adaugi gelatina conform instructiunilor se branzeste crema si nu o mai poti folosii (tocmai buna de aruncat la gunoi)... Gelatina confotm instructiunilor se topeste in apa iar cand o adaugi in crema se allege prafu de ea... multumi petitchef pt. reteta foarte prost detaliata.
Ce atâta tevatură cu gelatina. Eu n-am folosit până acum foi gelatina, ci granule. Vă pot garanta că vă iese rețeta fără probleme(folosesc frecvent la milchschnitte,cheese cake, tort diplomat etc). Totuși, dacă aplicați corect modul de întrebuințare al produselor, nu are de ce să vă fie teamă ! Citiți deci, cu atenție, și folosițile ca atare. Spor la bucătăreală :) Gabriel55
In loc de 4 foi de gelatina, cate
gr. de gelatina granule putem folosi?
As dori sa fac cateva precizari: gelatina foi se lasa la inmuiat in apa , apoi se scurge de apa si se topeste la baine marie adica fara apa,pe aburi.Crema nu are cum sa se branzeasca, daca aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.Numai bine!