Supa de macris

Cautand leurda prin piata, am dat de o babuta care avea macris- foarte tanar si fraged- am luat 4 gramajoare, si am mai primit o gramajoara bonus:) . La curatat a fost distractiv... nu mai aveam rabdare cand am ajuns la jumatatea cantitatii.
Am calit o ceapa mica in putin ulei si putina apa, am adaugat 2 morcovi dati pe razatoarea mica, 1 ardei gras taiat cubulete. Am lasat asa 5 minute, amestecand, sa-si lase morcoviorii sucul, apoi am adaugat vegeta de casa, am turnat apa fierbinte, am lasat sa fiarba pana s-au muiat putin ardeii. Am adaugat un pumn de orez, si cand orezul a fost fiert, am pus macrisul- spalat in multe ape- si am mai dat un clocot, apoi am stins focul. Piece of cake!:)
Una ... alta ....
Comentarii
Punctează această reţetă:
Cristina
Delicioasă și foarte ușor de făcut. Am primit un castron de măcriș de la niste vecini care au in gradină și nu știu ce să facă cu el. Le-am dus și lor supă și le-a plăcut mult, mi-au cerut rețeta, cred că de-acum n-o să-mi mai dea mie macrișul
am gătit această rețetă
Dorel
F bun bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
am gătit această rețetă
anonymous
Postul Sf. Marii pentru care am gatit aceasta supa si am fost f, multumita
anonymous
Vegeta? lol!!
anonymous
Este gustoasa
anonymous
Tb sa fie excelenta. acum e pe foc. revin :)
anonymous
SUPER BUNA
anonymous
Si eu o fac trebuie sa fie fffffffffff buna
anonymous
Este foarte buna si sanatoasa.