O reteta super simpla, iar supa e delicioasa, acrisoara si sanatoasa!
Cautand leurda prin piata, am dat de o babuta care avea macris- foarte tanar si fraged- am luat 4 gramajoare, si am mai primit o gramajoara bonus:) . La curatat a fost distractiv... nu mai aveam rabdare cand am ajuns la jumatatea cantitatii.
Am calit o ceapa mica in putin ulei si putina apa, am adaugat 2 morcovi dati pe razatoarea mica, 1 ardei gras taiat cubulete. Am lasat asa 5 minute, amestecand, sa-si lase morcoviorii sucul, apoi am adaugat vegeta de casa, am turnat apa fierbinte, am lasat sa fiarba pana s-au muiat putin ardeii. Am adaugat un pumn de orez, si cand orezul a fost fiert, am pus macrisul- spalat in multe ape- si am mai dat un clocot, apoi am stins focul. Piece of cake!:)
Comentarii:
Delicioasă și foarte ușor de făcut. Am primit un castron de măcriș de la niste vecini care au in gradină și nu știu ce să facă cu el. Le-am dus și lor supă și le-a plăcut mult, mi-au cerut rețeta, cred că de-acum n-o să-mi mai dea mie macrișul
F bun bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Postul Sf. Marii pentru care am gatit aceasta supa si am fost f, multumita
Vegeta? lol!!
Este gustoasa
Tb sa fie excelenta. acum e pe foc. revin :)
SUPER BUNA
Si eu o fac trebuie sa fie fffffffffff buna
Este foarte buna si sanatoasa.