Ingrediente:
1 cârnat mare italian
1 cârnat mare italian condimentat
1 ceapa tocata
2 c??ei de usturoi taiati
3-4 rosii întregi,
ulei de masline
1 pachet de paste f?inoase spaghete
sare
brânza parmesan ras?
Metod? de preparare:
Sos:
Se curata carnatul de membrana . Se taie in bucati ?i se amestec? impreuna. Se prajesc într-o cratita la foc mediu mare sau mare cu un pic de ulei de m?sline. Într-o alta tigaie, separat, se prajeste ceapa si usturoiul pân? când devin aurii. Rosiile se dau prin intr-un blender(sa indeparteze pielitele) si se adaug? la mezeluri. Se adaug? ceapa si usturoiul.
Pasta
Se umple o oala mare si inalta cu apa si se aduce la fierbere. Se adaug? o lingur? de sare. Adaugati incet pastele, amestecând pentru a preveni lipirea. Se fierb dupa instruc?iunile de pe pachet, de obicei, aproximativ 10-12 de minute. Atunci când pastele sunt fierte, se scoate oala de pe foc. Adauga un pahar sau dou? de ap? rece . Se scurge pastele printr-o strecur?toare si se amesteca intr-un bol mare cu sosul.
Se serve?te imediat. Se garniseste cu brânz? parmezan ras.