Salata Calda cu Rucola si Pastrama Afumata

Nu ma satur niciodata de salate - daca e pranz, e salata :D Am I not the master of light and healthy? (Va rog sa ignorati uzul excesiv de unt si smantana la cina :)) )
Ieri vedeta a fost aceasta salata, and if do I say so myself, it was damn delicious!
Le-am pus si pe ele deoparte pe o farfurie, am mai adaugat 1 lingura de ulei de masline in tigaie si cele 2 cepe rosii, taiate in sferturi. Dupa 3-4 minute, am adaugat semintele de pic, cateva frunzulite de cimbru si pastrama+crutoanele inapoi in tigaie. Le-am mai tinut 2 minute pe foc, si gata.
The final step, sosul: 5 linguri de ulei de masline extravirgin + 2 linguri otel balsamic + 1 lingura mustar de Dijon. Am amestecat rucola si salata cu sosul, le-am pus pe o farfurie, am pus deasupra amestecul de ceapa+pastrama+seminte de pic+crutoane, si on top of that, my glorious poached egg :D
LATER EDIT: Desi, asa cum zice Bianca mai jos, probabil ca nu e tocmai light, daca ma gandesc mai bine :))
Le Blog Piquant
Comentarii
Punctează această reţetă:
21/07/2012
Dar limba romanao uitasi, bre, stau iti sta in gat? Ce fite de parvenitism de Dambovita...Referitor la bomba asta calorica pe care o numesti salata, ai mai si stricat-o cu otet...poate nu ai auzit bici de lamaie...lemon, adica, poate intelegi mai bine.
