Ingrediente: 1kg carne tocata mixta 300gr suc de rosii 1 lingura pasta de tomate 2 cepe mari taiate julliene 1 ou 2 cani de apa 2 cuburi de pui 2 foi dafin...
Ingrediente: 2 fileuri de crap 1/2 pahar cu vin alb zeama de la o jumatate de lamaie ulei de masline rozmarin cimbru sare,piper Pentru sosul salsa 2 rosii 1...
Ingrediente: 12 ciocanele (proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie) 2 fire de usturoi verde Cateva fire de patrunjel 70 gr rosii (eu am congelate)...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: macrou 1 legatura de ceapa verde 100 g masline verzi 250 g rosii in sos 2 linguri pasta de tomate ulei de masline rozmarin sare delikat si cimbru
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 700 g carne tocata amestec , o cutie de rosii cubulete in bulion, o ceapa, un morcov, 3- catei de usturoi, condimente pentru spaghetti bolognese,...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare,...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...