Ingrediente: 1 pulpa de porc (in jur de 1kg) 2 portocale de marime medie 200 ml. suc stors de la o portocala 50 ml. apa 1 lingurita de zahar PENTRU MARINATA:...
Ingrediente: 400 g. pulpa de porc 30 g. unt 100 ml vin alb sec 150 g. smantana grasa 1 lingurita mustar 1 crenguta cimbru proaspat sare piper proaspat macinat...
Ingrediente: 1 kg costite de porc 3 linguri de condiment Memphis Dust 1 cana suc de mere 2 prize de sare 2 lingurite de sos iute 1/4 cana sirop de artar 3/4...
Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc 3 foi de dafin 3 linguri de sare grunjoasa 2 fire de rozmarin 2 fire de cimbru 4 catei de usturoi, zdrobiti 5-6 boabe de...
Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 3 linguri de otet de vin alb 3-4 linguri de vin alb 2 linguri de suc de lamaie 2 linguri de apa 1 catel mare de usturoi, dat prin razatoare 2...
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 100 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru (...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...