Petitchef

Porc in sos alb

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

  • Taiem carnea in bucatele mici si o prajim timp de 10 minute in untul incins.
  • Dupa ce s-a rumenit carnea adaugam vinul, lasam sa dea cateva clocote si adugam smantana.
  • Saram, piperam, adaugam mustarul si cimbrul, dupa care lasam la foc mic pana se patrunde carnea.
  • Cartofii ii curatam, spalam si ii taiem cubulete, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare.Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam sa dea 2-3 clocote dupa care ii scurgem si ii punem in tava.
  • Ii stropim cu ulei de masline, adaugam rozmarinul, sare, piper. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si ii dam la cuptor pt. 15 minute.
  • Cuptorul trebuie sa fie incins. Dupa 15 minute dam folia jos si ii mai lasam pana prind crusta si se rumenesc.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu vin alb


Poze

Porc in sos alb
Porc in sos alb - poza 2
Porc in sos alb - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează