Porc in sos alb

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Taiem carnea in bucatele mici si o prajim timp de 10 minute in untul incins. Dupa ce s-a rumenit carnea adaugam vinul, lasam sa dea cateva clocote si adugam smantana. Saram, piperam, adaugam mustarul si cimbrul, dupa care lasam la foc mic pana se patrunde carnea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Goaaarte gustoasa reteta!
am gătit această rețetă
Andreea
Gustos
am gătit această rețetă
Andreea
Foarte bun
am gătit această rețetă
C
CristianaAvramescu
Bun.
am gătit această rețetă
anonymous
Este delicios
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Este fuoarte buna.
Petre
N..am gatit dar stiu ca folosind vinul carnea devine mai gustoasa. Unii folosesc si bere cand fac gratar ca sa marineze inainte ..insfsrsit ..aici nici prea multe condimente nu a pus deci gustul carnii si al smantanii vor fi pregnante totusi nu cred ca e indicat sa mancam portii prea mari dar desigur e fff bun cu muraturi si mamaliguta si in special iarna findca e ff sotioasa
anonymous
Excelenta