Porc in sos alb

Porc in sos alb
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Taiem carnea in bucatele mici si o prajim timp de 10 minute in untul incins. Dupa ce s-a rumenit carnea adaugam vinul, lasam sa dea cateva clocote si adugam smantana. Saram, piperam, adaugam mustarul si cimbrul, dupa care lasam la foc mic pana se patrunde carnea.
KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Goaaarte gustoasa reteta!

am gătit această rețetă
abuz

Andreea

Gustos

am gătit această rețetă
abuz

Andreea

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

CristianaAvramescu

Bun.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este fuoarte buna.

abuz

Petre

N..am gatit dar stiu ca folosind vinul carnea devine mai gustoasa. Unii folosesc si bere cand fac gratar ca sa marineze inainte ..insfsrsit ..aici nici prea multe condimente nu a pus deci gustul carnii si al smantanii vor fi pregnante totusi nu cred ca e indicat sa mancam portii prea mari dar desigur e fff bun cu muraturi si mamaliguta si in special iarna findca e ff sotioasa

abuz

anonymous

Excelenta

abuz
  • pagina 1 / 4