Taiem carnea in bucatele mici si o prajim timp de 10 minute in untul incins. Dupa ce s-a rumenit carnea adaugam vinul, lasam sa dea cateva clocote si adugam smantana. Saram, piperam, adaugam mustarul si cimbrul, dupa care lasam la foc mic pana se patrunde carnea.
N..am gatit dar stiu ca folosind vinul carnea devine mai gustoasa. Unii folosesc si bere cand fac gratar ca sa marineze inainte ..insfsrsit ..aici nici prea multe condimente nu a pus deci gustul carnii si al smantanii vor fi pregnante totusi nu cred ca e indicat sa mancam portii prea mari dar desigur e fff bun cu muraturi si mamaliguta si in special iarna findca e ff sotioasa
Comentarii (31):
Gustos
Foarte bun
Bun.
Este delicios
E foarte gustos
Super bun!!!
Este fuoarte buna.
N..am gatit dar stiu ca folosind vinul carnea devine mai gustoasa. Unii folosesc si bere cand fac gratar ca sa marineze inainte ..insfsrsit ..aici nici prea multe condimente nu a pus deci gustul carnii si al smantanii vor fi pregnante totusi nu cred ca e indicat sa mancam portii prea mari dar desigur e fff bun cu muraturi si mamaliguta si in special iarna findca e ff sotioasa
Excelenta
Cred ca este bun acest meniu si voi incerca chiar azi