Ingrediente: un piept de pui intreg o ceapa alba o ceapa rosie un ardei 500 g ciuperci proaspete 3 rosii un morcov 2 catei de usturoi suc de rosii - 200 ml...
Ingrediente: 3 bucati file de peste marinata: ½ lingurita ghimbir ras 3-4 lingurite zeama de lamaie ½ lingurita busuioc maruntit 1 lingurita boia de ardei...
Ingrediente: Pentru marinata : 1 lingura sos de peste 1 lingura sos de soia 1 lingura ulei de masline Putin piper proaspat macinat praf de curry Pentru...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de...
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...