Acasă - Petitchef
Rețete
Rețete piept de pui
Retete piept de pui si vita
Retete piept de pui si vita 8 rețete
(39 voturi), (3) , (31)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : un piept de pui fiert sau carne de vita fiarta(care e prea atoasa deci nu o recomand) 3 morcovi fierti 2 cartofi fierti 5 linguri de mazare 2...
(23 voturi), (6) , (20)
Altele Ușor 20 min 2 ore
Ingrediente : 500 g carne de vita, tocata 3 felii sunca (bacon), 1 piept de pui fara os, 1/3 cana caise uscate, 1/4 cana vin alb (dry white wine), 30 g unt, 1...
(99 voturi), (13) , (101)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente : 1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui, curcan, felii subtiri de sunca presata, bastonase de cascaval, sare,piper dupa gust,...
(5 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente : Piept de pui cu os Pulpa de vita Castraveti murati Usturoi Ceapa Patrunjel Smantana Vin rosu
(3 voturi), (14)
Felul principal Dificil 40 min 20 min
Ingrediente : un muschiulet de porc, trei pulpe superioare de pui dezosate, 7 ciupercute proaspete, 3 rosii potrivite feliate, 200g mozzarella feliata, 7...
(29 voturi)
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
(4 voturi), (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente : PRIMA UMPLUTURA; 400 g carne tocata amestec(porc+vita), o ceapa,un morcov mic, o felie radacina telina, o lingurita condimente legume...
(11 voturi), (3)
Antreuri Foarte ușor 15 min 40 min
Ingrediente : 500 gr carne tocata de vita 1 caserola piept de pui 10-15 masline 1 ou fiert 3 oua crude 3 champinioane condimente(sare, piper, boia) patrunjel
(27 voturi), (2) , (11)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente : 8 bucati piept de pui( merge si vita, porc) 8 felii de sunca presata 8 felii de cascaval 2 oua 3 linguri de pesmet 6 linguri de faina3 lg susan...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă