Am spalat muschiuletul de porc si l-am feliat, am pus feliile intr-un bol si am presarat sare, piper, mirodenii pentru friptura de porc, apoi am amestecat bine feliile ca sa se uniformizeze aromele. Am spalat bine pulpele de pui, am scos ramasitele de zgarciuri si oase, le-am taiat in bucatele (cca 4-5 cm), le-am pus intr-un bol si le-am aromatizat cu sare, piper si mirodenii pentru friptura de pui. Am spalat bine ciupercutele, le-am scos coditele si le-am lasat si pe ele intr-un bol.
Am pus apoi pe gratar feliile de muschiulet de porc, bucatelele de pulpe de pui si ciupercutele in care am pus cate un varf de lingurita de un si putina sare si le-am perpelit pe toate, nu foarte tare.
Am luat apoi un vas termorezistent pe care l-am uns cu putin unt si am inceput sa formez turnuletele astfel: o felie muschiulet, o felie rosie, o felie mozzarella, o felie pulpa pui, o felie rosie, o felie mozzarella, o ciupercuta, in interiorul ciupercutei am pus un cubulet mai mic de mozzarella si o rosioara cerise. Am fixat turnuletul cu o tepusa de frigarui pe care am taiat-o apoi cu doi centimetri deasupra turnuletului.
Am format 7 turnulete si le-am bagat la cuptorul preincalzit pentru cca 15-20 minute.
Intre timp am pregatit si garnitura de cartofi astfel: am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat in felii groase. Am uns un vas termorezistent cu unt, am pus feliile de cartofi, am stropit cu putin ulei de masline si am presarat ierburi aromatizante pentru cartofi. Am introdus vasul in cuptor pentru cca 15 minute.