Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: paste fierte pentru 2 persoane 1/2 canita de telemea 1/3 canita vin alb 3 felii de bacon 3 felii de pastrama piept de pui afumat 1/2 canita...
Ingrediente: 200 g paste 1 piept de pui 100 g telemea, ardei rosu si galben 2 frunze de varza rosie 2-3 fire ceapa verde 1 castravete 3 rosii sos vinegrete...
Ingrediente: 4 buc pulpe de pui (sau piept de pui), 2 linguri ulei 2 linguri unt 4 cepe verzi 2 linguri faina 300 ml lapte 100 ml smantana 100 g telemea de...
Ingrediente: Tortellini (al punga) o punga de 350 de grame Piept de pui – 2 bucati O adunatura de ciuperci O cutie de rosii cherry Ceva telemea Cascaval – 300...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.