Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 125 g. zahar un praf de sare 150 g. faina Pentru crema: 1 plic praf de budinca de vanilie 500 ml. vin rosu 150 g. zahar 250 g....
Ingrediente: Pentru aluat: 700 g faina, 100 g margarina, 250 g zahar, 1 ou, 1 pachet praf de copt, 200 ml lapte. Pentru umplutura: 250 g mac macinat, 100 g...
Ingrediente: 100 g orez cu bobul rotund 600 ml lapte 170 g lapte condensat 2 batoane de scortisoara 2 lingurite esenta de portocale (vanilie sau rom) 100 g...
Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin in timp ce le gatim!
Ingrediente: Blat: 4 oua 200 g unt 200 g de zahar 1 plic zahar vanilat 250 g faina 1 lamaie 1 praf de copt sirop Crema vanilie: 2 plicuri budinca de vanilie 600...
Ingrediente: tagliatelle 300 g, 500 g branza dulce, 150-200 g zahar, 50 g stafide, esenta de rom, 2 oua, 1 plic de budinca de vanilie, 500 ml lapte, 1 plic...
Ingrediente: 1 plic praf pentru budinca de vanilie 500 ml lapte 3 linguri zahar 200 ml frisca lichida 1 plic zahar vanilinat 300 g capsune sau fructe proaspete...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.