Bucataresele vesele - prajitura fanta
Ingrediente
6
Ptr. Blat :
Ptr. Crema :
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Blat :
6 galbenusuri ,6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma . Albusul se bate spuma tare . - Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 plic praf de copt .
- Turnam totul in tava in care a pus hartie de copt , unsa cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce a copt blatul il scoatem si il lasam sa raceasca .
- Branza impreuna cu 200 g zahar si 250 g rama se freaca spuma.
- Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit . Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta , si se pune la fiert pana se ingroase .
- Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza . Se lasa la racit si se poate apoi servi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ajung 750 ml Fanta
anonymous
Este o prajitura foarte puna pe care am facuto de prima data si ia iesit de minune :P vo recomand si voua
anonymous
Forte ok
anonymous
Cred ca este nevoie doar de 90 ml ulei si de 1 litru de fanta nu doar de 750 ml
anonymous
Super
anonymous
Foarte buna
anonymous
Da
anonymous
Excelent
anonymous
Super buna si delicioasa pentru gospodinele care stiu sa faca
anonymous
Tare reteta :X
Punctează această reţetă