Bucataresele vesele - prajitura fanta

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Ptr. Blat :

Ptr. Crema :

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Blat :
    6 galbenusuri ,6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma . Albusul se bate spuma tare .
  • Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 plic praf de copt .
  • Turnam totul in tava in care a pus hartie de copt , unsa cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce a copt blatul il scoatem si il lasam sa raceasca .
  • Branza impreuna cu 200 g zahar si 250 g rama se freaca spuma.
  • Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit . Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta , si se pune la fiert pana se ingroase .
  • Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza . Se lasa la racit si se poate apoi servi.

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ajung 750 ml Fanta

abuz

anonymous

Este o prajitura foarte puna pe care am facuto de prima data si ia iesit de minune :P vo recomand si voua

abuz

anonymous

Forte ok

abuz

anonymous

Cred ca este nevoie doar de 90 ml ulei si de 1 litru de fanta nu doar de 750 ml

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Da

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super buna si delicioasa pentru gospodinele care stiu sa faca

abuz

anonymous

Tare reteta :X

abuz
  • pagina 1 / 2