Blat : 6 galbenusuri ,6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma . Albusul se bate spuma tare .
Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 plic praf de copt .
Turnam totul in tava in care a pus hartie de copt , unsa cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce a copt blatul il scoatem si il lasam sa raceasca .
Branza impreuna cu 200 g zahar si 250 g rama se freaca spuma.
Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit . Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta , si se pune la fiert pana se ingroase .
Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza . Se lasa la racit si se poate apoi servi.
Comentarii (11):
Ajung 750 ml Fanta
Este o prajitura foarte puna pe care am facuto de prima data si ia iesit de minune :P vo recomand si voua
Forte ok
Cred ca este nevoie doar de 90 ml ulei si de 1 litru de fanta nu doar de 750 ml
Super
Foarte buna
Da
Excelent
Super buna si delicioasa pentru gospodinele care stiu sa faca
Tare reteta :X