Petitchef

Prajitura insiropata cu pesmet si budinca

Desert
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Blat:

Sirop:

Crema:

Preparare

  • Cele 6 albusuri + 4 lg apa rece se bat spuma. Se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga cate un galbenus, apoi faina, pesmetul, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa si cu hartie de copt. Se lasa la cuptor cam 20 minute la foc potrivit.
  • Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa (nu va speriati daca se intareste). Se fierbe pana se topeste caramelul. Pe blatul scos din cuptor se toarna siropul fierbinte.
  • Budincile: se prepara conform instructuinilor de pe ambalaj.
  • Peste blatul insiropat se toarna budinca(fierbinte) de vanilie, se lasa la racit.Intre timp se pregateste si a doua budinca si se toarna peste blat.


Întrebări:




Comentarii:

30/12/2013

Yes 5 point

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/10/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Este interesanta

(0) (0) Abuz
16/08/2013

Cred ca este foarte buna.arata foarte bine

(0) (0) Abuz
30/01/2013

EU CRE CA RETETA ESTE DELICIOASA

(0) (0) Abuz
15/12/2012

E foarte minunata reteta

(0) (0) Abuz
20/07/2011

Arata foarte frum

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează