Cele 6 albusuri + 4 lg apa rece se bat spuma. Se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga cate un galbenus, apoi faina, pesmetul, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa si cu hartie de copt. Se lasa la cuptor cam 20 minute la foc potrivit.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa (nu va speriati daca se intareste). Se fierbe pana se topeste caramelul. Pe blatul scos din cuptor se toarna siropul fierbinte.
Budincile: se prepara conform instructuinilor de pe ambalaj.
Peste blatul insiropat se toarna budinca(fierbinte) de vanilie, se lasa la racit.Intre timp se pregateste si a doua budinca si se toarna peste blat.
Comentarii:
Yes 5 point
Super buna
Este interesanta
Cred ca este foarte buna.arata foarte bine
EU CRE CA RETETA ESTE DELICIOASA
E foarte minunata reteta
Arata foarte frum