Primul face budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic scape de explicații, Se acoperă cu folie de plastic nu crusta. Se răcește.
Branza de vaci cu freca zahăr, chiar frecare brânza până se topește zahărul și încă gustul de zahăr și umple, deci cred că e destul de dulce. Adăugați două gălbenușuri și frecați bine nu a putut găsi un alt verb, îmi pare rău.
Dacă nu ține stafidele în rom atunci când spălați-le în apă caldă, se rup coditele- ah, ce mă enervează când, de asemenea, găsite în alte tort de semințe cu stafide si impletituri !! ! fierte în prosoape de hârtie, prosoape de anume uscate și se adaugă numai la compoziția de brânză.
Se toarnă peste compoziție brânză budinca de vanilie înghețat. Se fierbe tagliatellele, tulpina, a trecut printr-o apă rece, se presara cu un pic de ulei, care nu se lipește sus și în jos într-un unt.
În timpul tagliatelle inversează compoziția brânzei și se amestecă ușor așa se întrepătrund paste bine cu brânză.
Cum este indicat pe plic cu 150 ml de lapte. Bate două discuri spumă albușul de ou și se adaugă zahăr după gust toate 100 sau 200g. Se amestecă de albușuri de ou cu crema. Se poate da crema, am făcut de multe ori fără si sa lasi unele albușuri de ou până Maroni.
După 20 la 30 de minute sunt gata aur tagliatellele, Eliminare, lasa sa se raceasca putin, se adaugă compoziția cremă, se presara cu scortisoara si împrumut.