Petitchef

Rețete sezoniere - pagina 148

3538 rețete
Rețetă Crema de vanilie cu gelatina I

Crema de vanilie cu gelatina I

(1 vot)
Reteta Crema de vanilie cu gelatina (I) Ingrediente pentru Crema de vanilie cu gelatin a : -  4 oua mari, - 12 foi sau 35 g granule de gelatinei, - 200 ml lapte - 250 g zahar tos, o lingura rom (15 ml), - 500 g frisca, un plic cu zahar va
Rețetă Cartofi la cuptor cu crema de branza

Cartofi la cuptor cu crema de branza

(1 vot), (3)
Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g unt ulei pentru uns tava sare piper marar 150 g branza proaspata 100-150 g smantana 3-4 fire usturoi verde o lingura patrunjel verde Mod de preparare: Cartofii se cur???, se spal? ?i se taie felii. Se pun într-o tav? un
Rețetă Crema de vanilie cu rom

Crema de vanilie cu rom

(1 vot)
Crema de vanilie cu rom, la pahar Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta , cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos. Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,,
Rețetă Reteta de Baghete cu nuci sau alune

Reteta de Baghete cu nuci sau alune

Reteta pentru Baghete cu nuci sau alune Aluatul: un ou întreg mare (60 g), un g?lbenu?, 280 g nuci sau alune, 280 g zah?r pudr?, o lingur? rom sau zeam? de l?mîie (15 ml). Glazura: un albu?, 140 g zah?r pudr?, o lingur? zeam? de. l?mîie? un plic
Rețetă Crema de zahar ars cu gelatina I

Crema de zahar ars cu gelatina I

Reteta pentru Crema de zahar ars cu gelatina I Cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sint aceleasi ca în reteta precedenta , laptele înlocuindu-se cu sirop de zahar ars. Intr-o tigaie smaltuita, pusa la foc mijlociu (la aragaz,
Rețetă Crema de cafea cu gelatina I

Crema de cafea cu gelatina I

Reteta pentru Crema de cafea cu gelatina I Toate cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sînt iden tice ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I laptele înlocuindu-se cu esenta de cafea. Esenta de cafea se prepara din: o lingura c
Rețetă Crema din suc de fructe cu gelatina I

Crema din suc de fructe cu gelatina I

Reteta pentru Crema din suc de fructe cu gelatina I Se prepara ca si ?Crema de vanilie cu gelatina I , înlocuindu-se laptele cu sucuri de fructe: suc de lamaie diluat, dupa gust, cu apa, suc de portocale (si coaja rasa pentru aroma), suc de zmeura
Rețetă Crema Toffee

Crema Toffee

Toffee Creme 2 linguri sirop de artar_________________ 2 EL Ahornsirup 180 ml smîntîna de frisca_______________ 180 ml Schlagsahne 140 g zahar brun_____________________ 140 g brauner Zucker 6 linguri apa________________________ 6 EL Wasser
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Mere in halat

Mere in halat

Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 6 mere 2 oua 2 linguri de zahar 2 linguri de ulei 100 ml. apa
Rețetă Cum se prepara supa de fasole neagra

Cum se prepara supa de fasole neagra

Ingrediente: 100 g tinned black beans , (in own juice) 3 tbsp olive oil 1 red onion , peeled and sliced 3 garlic cloves , peeled and finely chopped 3 fresh chillies , finely chopped 2 tbsp tomato purée 1 ltr chicken stock 1 tsp whole cumin seeds salt and



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează