Petitchef

Retete blat si crema

12 rețete
Rețetă Tort de post cu blat de mere si crema caramel

Tort de post cu blat de mere si crema caramel

(86 voturi), (11) , (80)
Desert Foarte ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: 150 g zahar 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase praf de copt sau amoniac pentru crestere faina cat cuprinde o cana cu zahar...
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(74 voturi), (10) , (9)
Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(19 voturi), (1) , (12)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort cu crema mascarpone si krantz

Tort cu crema mascarpone si krantz

(195 voturi), (19) , (39)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: pentru blat: 8 oua, 10 linguri de zahar pudra, 15 linguri nuca macinata, o lingurita coaja de lamaie/portocala, un plic zahar vanilat, 4 linguri de...
Rețetă Prajitura aromata cu crema din vin rosu

Prajitura aromata cu crema din vin rosu

(61 voturi), (5) , (37)
Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 125 g. zahar un praf de sare 150 g. faina Pentru crema: 1 plic praf de budinca de vanilie 500 ml. vin rosu 150 g. zahar 250 g....
Eclerele, tentatii dulci

Eclerele, tentatii dulci

(60 voturi)

In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.

Rețetă Tort de cacao cu crema de zahar ars

Tort de cacao cu crema de zahar ars

(16 voturi), (1) , (18)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Blat: 3 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilinat 200 ml ulei 200 ml lapte 3 linguri cacao cca. 350 g faina 1 plic praf de cop crema: 250 g de...
Rețetă Tort cu mousse de pepene galben si crema cu piersici

Tort cu mousse de pepene galben si crema cu piersici

(7 voturi), (4)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute...
Rețetă Tort amore

Tort amore

(8 voturi), (2) , (26)
Desert Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: Blat: 3oua intregi 3 albuse 150 g zhar 1 praf de copt 100 g cacao neagra, eu am folosit-o pe cea de la - Zaan 200 g faina de patiserie, 000 -...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca

Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca

(96 voturi), (15) , (2)
Desert Foarte ușor 55 min 610 kcal
Ingrediente: BLATUL DE RULADA : 5 oua 5 linguri zahar 3 linguri faina 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 3 linguri nuca pisata Esenta de rom un praf de sare...
Rețetă Crema din albusuri

Crema din albusuri

(5 voturi), (4)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 2 albusuri, 120-140 g zahar, 200 g unt, 30 ml rom, un pachetel cu zahar vanilat.
Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

(274 voturi)

Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...

Rețetă Prajitura glazurata

Prajitura glazurata

(6 voturi), (1) , (6)
Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...
Rețetă Sfaturi practice - Blat Pandispan

Sfaturi practice - Blat Pandispan

(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează