Ingrediente: 1 jumatate de cap de porc 3, 4 picioare de porc 3, 4 limbi de porc 300-400 g. pulpa de porc apa cat sa acopere bine ingredientele sare dupa gust...
Ingrediente: 1/2 cap de porc un rasol 1 morcov o ceapa cativa catei de usturoi foaie de dafin sare,piper Aceasta racitura,(de porc) o facem numai de Anul nou.
Ingrediente: Pentru aproximativ 10-15 portii: 1,5 kg carne de curcan: pulpe aripi 500 g capatani si gheare de pui 1-2 cepe 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2...
Ingrediente: O felie de parizer de post, 2 felii de morcov, 2 de patrunjel radacina, o bucatica de ardei rosu, cateva felii de castravete, toate taiate cubulete...
Ingrediente: 2 kg carne de porc pentru piftie: 1-2 urechi, 4 picioare, 1 ciolan proaspat, carne de la cap 1 ceapa 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2 gogosar acru...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 6 oua crude 3 aripi de curcan 3 morcovi 1 telina 3-4 linguri porumb din conserva 1 pliculet gelatina - pe care am uitat sa-l pun in - poza cateva...