Ingrediente: fasole pastai 2 linguri bulion ulei de masline 6 cabanosi sau carnati oltenesti 3 cepe 2 morcovi un ardei kapia rosu un pahar cu vin alb sec...
Ingrediente: 400 g pastai galbene 150 g morcovi, curatati si feliati 1 ceapa, curatata si tocata 2 catei de usturoi, zdrobiti zeama de la ½ lamaie 1 lingurita...
Deoarece -mi plac la nebunie mazarea si pastaile, mai ales proaspete, incerc cat mai multe combinatii si retete, pt ca oricum este sezonul lor. Cantitatile pt aceasta reteta sunt " ochiometrice " cum zice Corina . Asadar , am calit o ceapa si cativa
Este o reteta pe care o fac in fiecare an si nu se strica niciodata. Este simpla: Se poate folosi orice fel de pastai, verzi sau galbene. Sa fie tinere (cu bobul un pic format), proaspete (casante atunci cand le rupem, adica sa nu fie vestejite). Le cura