Pasta de pastai galbene
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Paste cu lămâie - pasta al limone (viitorul tău fel de mâncare preferat!)
-
Humus cu morcov
-
Buturuga cu lamaie si merengue
-
Tajine vegetarian
Preparare
Preparare40 min
Gătire10 min
- Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.
- Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.
- Amestecul trebuie sa fie vascos si bine omogenizat.Se lasa sa se raceasca iar inainte de servire se presara cu boia dulce.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!