Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)

Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire5 min
- Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960
Nu mi-e deloc clar expresia : "1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)". O fi nuca de-a nosatra, o fi de cocos ?!?
Ca sa nu mai spun ca din 'Preparare' dispare cu desavirsire.
anonymous
Cartof crud....
anonymous
Dlicios !
anonymous
Pentu cei care doresc sa manance sanatos!
anonymous
Daca ramane crud, cartoful nu se oxideaza?ca asa am citit in alte retete
anonymous
Tocmai am incercat-o, foarte buna si usor de facut
anonymous
Super!
anonymous
O sa o incerc astazi !
anonymous
Foarte sanatoasa,isi pastreaza toate mineralele si vitaminele.Nu mai vorbesc de timp economisit.Imi place!Emilia
anonymous
Foarte buna si de mancat ca atare si pentru bruschete si garnitura la ceva din carne la gratar sau la cuptor.
Punctează această reţetă