Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)

Pasta picanta din cartofi dulci (raw vegan)
Antreuri
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire5 min
  • Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Punctează această reţetă

Doina OpreaDoina Oprea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

costi1960

Nu mi-e deloc clar expresia : "1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)". O fi nuca de-a nosatra, o fi de cocos ?!?
Ca sa nu mai spun ca din 'Preparare' dispare cu desavirsire.

abuz

anonymous

Cartof crud....

abuz

anonymous

Dlicios !

abuz

anonymous

Pentu cei care doresc sa manance sanatos!

abuz

anonymous

Daca ramane crud, cartoful nu se oxideaza?ca asa am citit in alte retete

abuz

anonymous

Tocmai am incercat-o, foarte buna si usor de facut

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

O sa o incerc astazi !

abuz

anonymous

Foarte sanatoasa,isi pastreaza toate mineralele si vitaminele.Nu mai vorbesc de timp economisit.Imi place!Emilia

abuz

anonymous

Foarte buna si de mancat ca atare si pentru bruschete si garnitura la ceva din carne la gratar sau la cuptor.

abuz
  • pagina 1 / 2