Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.
Nu mi-e deloc clar expresia : "1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)". O fi nuca de-a nosatra, o fi de cocos ?!? Ca sa nu mai spun ca din 'Preparare' dispare cu desavirsire.
Comentarii (11):
Nu mi-e deloc clar expresia : "1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)". O fi nuca de-a nosatra, o fi de cocos ?!?
Ca sa nu mai spun ca din 'Preparare' dispare cu desavirsire.
Cartof crud....
Dlicios !
Pentu cei care doresc sa manance sanatos!
Daca ramane crud, cartoful nu se oxideaza?ca asa am citit in alte retete
Tocmai am incercat-o, foarte buna si usor de facut
Super!
O sa o incerc astazi !
Foarte sanatoasa,isi pastreaza toate mineralele si vitaminele.Nu mai vorbesc de timp economisit.Imi place!Emilia
Foarte buna si de mancat ca atare si pentru bruschete si garnitura la ceva din carne la gratar sau la cuptor.