Pasta de naut

Ingrediente
4
Preparare
- Se zdrobeste nautul cu un blender pana devine o pasta. Se adauga treptat ulei de masline, pana capata consistenta pe care o dorim. Se toaca rosiile si ceapa. Se adauga in pasta de naut. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si zeama de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Dfsdfsd
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Simpla,gostoasa si aspectoasa
anonymous
E foarte bun s far rosii si ceapa, doR CU USTUROI SI UN PIC DE MUSTAR
anonymous
A fost pentru prima data cand am gatit naut ....am gatit nautul dupa acesta reteta si l-am consumat cu salata de leurda ...merita sa incercati aceasta combinatie ...veti fi surprinsi placut
anonymous
F. buna
anonymous
Eu am pus pasta de naut la conserva si am pus usturoi proaspat nu praf
anonymous
Cu siguranta o s-o incerc, dar folosin nautul inmuiat si apoi zdrobit
anonymous
Eo reteta simpla si buna.Mie imi plac cel mai mult retetele simple,daca se intampla sa fie si bune,pun semn de carte.Acum am redeschis pagina la semn.
anonymous
De ce naut la cutie si usturoi praf
Punctează această reţetă