Friptura de porc cu garnitura de pastai,cartofi si mere

Friptura de porc cu garnitura de pastai, cartofi si mere
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?


Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se pune intr-un castron uleiul si se incinge, se pune la prajit ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga cartofii ,sare si piper,se adauga 2 cani de apa si se lasa la fiert,cind sint aproape gata se mai adauga 2 linguri bulion.
  • Carnea taiata in bucati mai mari se pune la prajit cu sare si piper, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert pina scade lichidul.
  • Cind este gata se adauga sosul. Merele se curata de coaje si se pun la prajit taiate in bucatele mici,pina cind se zdrobesc si se inmoaie.
  • Se aseaza toate pe o farfurie intinsa ca in poza de mai sus. Pentru tinerele mamici este f hranitoare si la fel pt femeile gravide.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+