Deoarece -mi plac la nebunie mazarea si pastaile, mai ales proaspete, incerc cat mai multe combinatii si retete, pt ca oricum este sezonul lor. Cantitatile pt aceasta reteta sunt " ochiometrice " cum zice Corina.
Asadar , am calit o ceapa si cativa catei de usturoi dupa care am adaugat 1 rosie decojita tocata cat mai marunt si 2-3 lg bulion , peste toate adaugand 1 cana de supa( obtinuta din fierberea unor copanele de pui ), lasam putin sa fiarba dupa care punem si mazarea si pastaile fierte si scurse.Saram si piperam dar mai adaugam si o legatura de marar tocata si mai lasam cateva minute.Am servit alaturi de copanele de pui prajite.
Pofta mare!
Comentarii:
O sa o incerc dar intr o varianta propie nu am mare incredere in ceea ce am citit pana acum la aceasta reteta desi si eu sant un "barbat la cratita" dar se pare ca am o experienta mai vasta sau sant sub papucul nevestei de mai mult timp decat altii